ZADAR- Umjesto novog mandata od četiri godine, Dragan Maračić dobio je uvjetni produžetak na mjestu direktora Čistoće na tri mjeseca. Zašto je tako skupština odlučila, pitali smo opunomoćenika gradonačelnika Robertina Dujele. Ne znam ja, to je po prijedlogu gradonačelnika, kazao nam je pročelnik Dujela.

Zašto tri mjeseca, opet pitanje Dujeli. To pitajte koordinatora za trgovačka poduzeća? Tko je to? Ante Babić. Nazvali smo dogradonačelnika Antu Babića. - Ja i ne znam da je dobio tri mjeseca, kaže nam Babić kojeg smo kao pravnika i bivšeg zamjenika pročelnika s iskustvom u poslovanju gradskih komunalnih tvrtki pitali, kakav je to zakonska forma od tri mjeseca? To trebate pitati gradonačelnika. Ishod je poznat. Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić ne javlja se na pozive novinara. Pa je li bi trebali zvati njegovog PR savjetnika Jerka Trogrlića. Zašto ne.


Bio bi to još jedan gluhi poziv iza kojeg se čuje - mjesto direktora Čistoće ipak se priprema za nekoga, a očito za Branka Skroču.  Ali da ne bude na naglo.
Sinoć smo gledali predstavu Kazališta lutaka znakovitog naslova: Pazi što govoriš. Ali evo smo napisali.