Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, otprije poznatog policiji, kojeg se sumnjiči za više krađa.

Sumnjiči se da je u ponedjeljak poslijepodne (27. srpnja) u Ulici 84. Gardijske brigade Termiti u Zadru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio jedinicu stolnog računala, vrijednu oko tri tisuće kuna.

Krađu je ponovio u razdoblju od 1. do 17. srpnja, te 22. sprnja, kada je iz iste poslovnice u još dva navrata otuđio kučišta vrijedna oko tri tisuće kuna. Istog je dana u Ulici 159. Brigade u Zadru otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjaka, vrijednosti oko 1.500 kuna.

Nadalje se sumnjiči da je 10. ožujka ove godine u Šibenskoj ulici u Zadru iz poštanskog ureda otuđio raznu tehničku opremu (USB kabel, kućne punjače, prijenosne baterije), u vrijednosti oko dvije tisuće kuna, te da je 6. kolovoza prošle godine u Ulici Stjepana Držislava u Zadru iz poštanskog ureda otuđio raznu tehničku opremu (razne punjače za mobitel i prijenosne baterije), u vrijednosti višoj od pet tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 36-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio šest krađa.