Ravnatelj OB Zadar Željko Čulina donio je odluku o poništenju dijela natječaja objavljenog 24. srpnja na mrežnim stranicama OB Zadar i stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Na određeno vrijeme u zadarskoj se bolnici ovog puta neće zaposliti po jedna osoba koja bi obavljala poslove medicinske sestre/tehničara, prvostupnika fizioterapije, fizioterapeutskog tehničara i kućnog majstora - kotlovničara, što čini ukupno 4 poništena radna mjesta.

Tim natječajem Bolnica je potraživala 27 djelatnika, od čega čak 12 nemedicinske struke. Uključujući i natječaj raspisan 1. srpnja ove godine, svoje mjesto u zadarskoj bolnici na neodređeno našle su dvije medicinske sestre/tehničara i jedna spremačica, a na određeno šest medicinskih sestara/tehničara, tri prvostupnice sestrinstva, jedna prvostupnica medicinsko laboratorijske dijagnostike, dvije spremačice, dva kućna majstora-električara, jedan kućni majstor-kotlovničar, jedna kuharica i jedna pomoćna radnica u kuhinji.

U Narodnim novinama također je objavljena odluka o poništenju dijela natječaja objavljenog 22. srpnja koji se odnosi na izbor šest specijalizanata hitne medicine, jednog specijalizanta iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine te jednog specijalizanta iz psihijatrije.