NOVO Policijskim očevidom utvrđeno je kako je krivac za prometnu nesreću neprilagođena brzina.

Prema informacijama iz PU zadarske, jutros oko 7:15 sati 40-godišnji vozač izgubio je kontrolu nad teretnim vozilom (ZD), uslijed čega je došlo do zanošenja kombija van kolnika u lijevu stranu. Vozilo je udarilo u metalnu zaštitnu ogradu i stup, nakon čega se rotiralo na lijevu desnu i prednjim dijelom upalo u more.

Protiv 40-godišnjaka, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede, slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

RANIJE Trpimirova obala jutros je "uzela" još jednu žrtvu - vozač kombija koji je prevozio pekarske proizvode izgubio je kontrolu nad vozilom te upao u more.

S obzirom da se radi o mjestu gdje je more vrlo plitko ili ga čak nema za oseke, prednjim dijelom automobila zaustavio se na šljunčanoj podlozi. Umjesto u trgovinama i kod kupaca, kruh i peciva ovog su puta ostali razbacani po prometnici. Policija je na došla na očevid te je organizirano podizanje automobila.

U PU zadrskoj doznajemo da je automobilom upravljao 40-godišnjak te da je lakše ozlijeđen, Još uvijek nema informacija o okolnostima samog događaja.