U zimskom redu letenja, koji je ovog vikenda stupio na snagu, Zadar je povezan preko Pule sa Zagrebom samo jednom linijom Croatia Airlinesa i to poslijepodnevnom.

Prema najavljenom redu letanja, ta će se avionska veza u 15 sati odvijati svakodnevno, osim petkom, kad će iz Zemunika zrakoplov Croatia airlinesa poletjeti u 22.25 sati (?) za Pulu.

Do sada se domaći promet zimi odvijao jutarnjim polaskom za Zagreb (avion je dolazio iz Pule gdje se vraćao na noćenje), kao i večernjim povratkom u Zemunik.

Zračna luka Zadar od ove godine trebala je imati još dvije linije u domaćem zračnom prijevozu, ali zbog korone je ostala osuđena na jednu vezu nacionalnog avio prijevoznika. Zadar je uz Zagreb, PSO linijama (koje subvencionira Država) trebao biti povezan s Rijekom i Osijekom.

Te i takve domaće linije održava domaća avio-kompanija Trade Air koja povezuje Rijeku, Pulu, Split i Osijek. Ove je godine u tu mrežu trebao ući i Zadar, ali je ostao izoliran s aerodromom koji će još više negoli prethodnih godina zjapiti prazan.

Posljednji avion iz međunarodnog reda letanje najavljen je u subotu, kad će s aviokompanijom Luxair doletjeti putnici iz Luxemburga.