Na ponovljeni natječaj za uređenje prostora u Poliklinici, u koji bi se jednog dana trebao izmjestiti županijska ustanova - Zavod za hitnu medicinu, otvorene su četiri ponude.

Na natječaj se nije javio Krekić Avangard koji je bio jedini ponuđač na prvom natječaju. Ta firma koja ima gotovo sva gradilišta javne namjene u Zadru, dala je ponudu od 1.320.000 kuna čime su za 200 tisuća kuna premašili procjenu vrijednosti.

Kada su u Zavodu za hitnu medicinu podigli procjenu na 1.4 milijuna kuna, Krekić se nije javio.

Među četiri ponude, dvije su ispod, a dvije iznad procjene. Najnižu je dala firma GDD iz Splita u vlasništvu obitelji Granić s 1.363.000 kuna, a nešto veću (1.378 milijuna) Mozaik PB, zadarska firma čiji je osnivač Slobodan Beretin iz Radovina, ujedno vlasnik Navis stanogradnje. TIM iz Nadina ponudio je 1.444.000 kuna, a zagrebački Termorad 13 tisuća kuna više.

Iako se radi o uređenju 175 m2 roh bau prostora u prizemlju Poliklinike, naručitelj posla koji se kolokvijalno i dalje naziva Hitna pomoć, izabranom izvođaču daje rok od godinu dana, da ga dovede do tehničkog pregleda. A kada je u pitanju Poliklinika, to je jako važno s obzirom na to koliko je bilo naknadnih radova nakon tehničkog pregleda za tu zgradu koja se počela graditi 80-ih prošlog stoljeća.

Dok je Hitna pomoć i dalje u prostoru nekadašenje garnizonske ambulante uz Dom zdravlja, uprava te ustanove s ravnateljem Ivicom Erlićem nalazi se uz Murvičku ulicu - u zgradi u kojoj je bila služba za legalizaciju dok se nisu izmjestili u poslovni prostor zadarske bolnice - uz Ulicu S. Radića.