Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su više kriminalističkih istraživanja iz domene kriminaliteta droga, kojom prilikom je oduzeta marihuana, dok se tri osobe sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 11 komada pojedinačnih paketića s marihuanom ukupne težine oko 13 grama, jedna tableta MDMA- Ecstasy te novčani iznos od 1.100 kuna za kojeg se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge. Kod njega je naknadno pronađeno još 19 grama marihuane i digitalna vaga. 

Dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 80,9 grama marihuane, pakirane u pojedinačne vrećice te dvije digitalne vage za precizno mjerenje, kao i novčani iznos od 5.200 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge.            

Isto tako su proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 17 godina, kod koje je pronađeno i oduzeto oko 115 grama marihuane i tri digitalne vage za precizno mjerenje.

Protiv maloljetnika, 35-godišnjaka i 20-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.