NOVO Poznato je više informacija o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je danas u 12.40 sati na DC-08 u mjestu Turanj smrtno stradala jedna osoba.

Prema prvim rezultatima očevida sumnja se da je do prometne nesreće došlo na način da se 72-godišnji vozač osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka kretao iz pravca Zadra prema Biograda te iz sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu prometnu traku i udario u kombi vozilo koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je 72-godišnji vozač osobnog automobila. Vozaču i 55-godišnjem putniku u kombi vozilu pružena je liječnička pomoć te su im konstatirane lakše tjelesne ozljede, priopćili su iz PU zadarske.

Tijekom očevida u vremenu od 12.45 do 15.15 sati, promet se na spomenutoj dionici ceste odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom.

Nadležno državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a poduzimaju se i druge dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće.

RANIJE Danas u 12,44 sati zaprimljena je dojava da je na DC-08 u mjestu Turanj došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, priopćeno je iz PU zadarske.

Neslužbeno smo doznali kako se radi o muškoj osbi sa zadarskog područja.

Prema prvim informacijama, u prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno i kombi vozilo.

Na mjestu događaja provodi se očevid, o čijim rezultatima će se očitovati iz PU zadarske.