Jučer se u Foši dogodila neobična prometna nesreća čije posljedice još nisu uklonjene u sudaru Citroena s crpnom stanicom.

Kako? Vidio je to prolaznik, koji je kao očevidac zapamtio i gospićku registraciju vozila koje se udaljilo nakon što je udarilo u crpnu stanicu i odvalilo elektro ormar.

I vozilo je oštećno, ali je vozač napustio mjesto prometne nesreće koju je sam izazvao nakon što je u malo većoj brzini u okuci prokliznuo na mokrom kolniku i zaustavio se na ormariću.

- Imamo svjedoka. Dogodilo se to jučer u 14.30 sati sati. Našli smo ormarić koji je bio odbačen pet metara od udarca. Naši radnici su ga pokupili i zavezali kako ogoljeli kablovi ne bi bili još veća opasnost dok ne montiramo novi ormar. Za svaki slučaj isključili smo struju, kazao nam je direktor Odvodnje Grgo Peronja, kao i to da do sada nitko nije na bilo koji način imao bliski dodir s crpnom stanicom. A one se nalaze na Rivi u Jazinama, uz Trpimirovu obalu...

Crpna stanica u Foši nalazi se na početku Ulice Dmitra Zvonimira, a zbog nje su izuzeta dva mjesta na kojima su ranije stradavala parkirana vozila uslijed nalijetanje malo bržih vozača  u zavoju Foše.