Okrugli stol na temu „Kako kvalitetno organizirati i provoditi slobodno vrijeme umirovljenika u doba koronavirusa" provodi se u sklopu projekta „Aktivni zajedno" održat će se u utorak, 23. veljače u 15:30 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Biograd na moru.

Riječ je o projektu koji traje 24 mjeseca i sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva -Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.285.155,90 kuna su osigurana iz državnog proračuna Republike hrvatske 15% i Europskog socijalnog fonda 85%. Projekt je započeo 1. lipnja 2020. godine te traje do 30. svibnja 2022. godine.

Nositelj projekta „Aktivni zajedno" je Crveni križ Vodice partneri su Gradsko društvo Crvenog križa Biograd Na Moru i Gradsko društvo Crvenog križa Knin.

Okrugli stol će se održati u obliku razgovora kojim će koordinirati moderator. Sudjelovati će predstavnici nositelja i partnera, te sami umirovljenici korisnici projekta „Aktivni zajedno"
Cilj okruglog stola je pridonijeti podizanju svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika.

Svoje sudjelovanje potrebno je potvrditi na mail [email protected] ili [email protected] ili na brojeve telefona 022 310 325 ili na 023 383 761.