U uređenim Vrsima, što su birači vrednovali već u prvom krugu lokalnih izbora te za načelnika izabrali ponovno Luku Perinića,  postavljen je novi turistički ured na glavnoj rivi.

U budućem, montažnom uredu, koji izgledom podsjeća na stare, dalmatinske kućice, posjetitelji i gosti moći će na samoj plaži dobiti potrebne informacije za što ugodniji i kvalitetniji boravak u Općini Vrsi. Uz novi turistički, informativni centar, na plaži je u tijeku i sanacija svih pristupnih ulaza za osobe s invaliditetom. Naime, uz rampe koje su obnovljene i "osvježene", postavljaju se i rukohvati koji će u velikoj mjeri pojednostaviti ulazak u more te poboljšati uživanje u ljetnim radostima za osobe s invaliditetom.

U centru mjesta već je u poodmakloj fazi projekt zamjene drvenih rasvjetnih stupova, novima, što će uz novu, led rasvjetu koja je na novim stupovima i zamijenjena, zaključiti veliki pothvat modernizacije javne rasvjete, započet prije nekoliko mjeseci, napislai su VRšani o pripremi za turističku sezonu i bolji život mještana.