Iako rektorica Sveučilišta u Zadru, prof. dr. Dijana Vican uvjerava javnost kako postoji zabrana zapošljavanja, ovaj tjedan je raspisan natječaj za 8 radnih mjesta u akademskoj administraciji i logistici. Natječaj je 6. listopada objavljen za mjesto višeg stručnog referent/ica . Posao je na određeno vrijeme (do povratka privremeno nenazočnog zaposlenika) s punim radnim vremenom.

Sveučilište traži za stalno voditelj/ica Informatičke službe s najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima iz područja informacijskih tehnologija. U istoj službi se za stalno ali na pola radnog vremena zapošljava stručni suradnik/ca.

Oglašena je i popuna dva radna mjesta na sveučilišnom odjelu kao zamjena. Jedno je s punim radnim vremenom, drugo s 50 posto radnog vremena,

Na zamjenu se traži i koordinator/ica za pripremu projekta - javni službenik na položaju I. vrste - voditelj ostalih ustrojbenih jedinica - na određeno vrijeme (do povratka zaposlenika s rodiljnog/roditeljskog dopusta), s punim radnim vremenom.
Sveučilište za stalno planira zaposliti i spremačicu. Rok prijava za ovaj natječaj je osam dana.