Davor i Dabi, vokali zadarskog benda Postolar Tripper večeras će u Q baru promovirati novi spot za pjesmu „Uno, due, tre". Promocija je zamišljena kao ska večer na kojoj će se Dabi i Davor, inače vokali Postolar Trippera naći u ulozi DJ-a.

- Pod krinkom promocije spota, večeras Dabi i ja vrtimo reggae i ska u Q baru. Kako je ovo jedinstvena prilika da se ovakva glazba uopće čuje u Zadru, dopilotirajte na skunking, poručio je Davor.

„Uno, due, tre" je četvrti singl s albuma „Čujem ja netko šuti", a aranžman i kompoziciju pjesme, u kojoj dominiraju žestoke gitarističke dionice, potpisuju oni sami. Spot je snimio i montirao Marko Kujundžić, dok se Danijel Ožaković pobrinuo za grafiku i animaciju. U spotu su plesali Lucija Matešić i Ante Dujić.

- Pjesma je cinično osvrtanje na pop-dance kulturu koja nam pokušava usaditi izvrnute vrijednosti utemeljene na požudi i raznovrsnosti, kazali su iz Postolara.

Spremite cipele za ples i večeras pravac Q-bar. Ulaz na promociju je, naravno, besplatan! Do tad zagrijte se uz spot koji ćete moći vidjeti i večeras.