Arsenal ovog ljeta predstavlja bogat program pod nazivom Ladies summer!

Ljetna sezona u zadarskom Arsenalu započet će sa tri velike hrvatske dive: Terezom Kesovijom, Radojkom Šverko i Gabi Novak.

Nakon iznimno uspješnih koncerata diljem Hrvatske i regije, Dive 18. srpnja kreću na ljetnu turneju u sklopu koje će nastupiti u Zadru, Trogiru i Makarskoj.

Radojka Šverko, Tereza Kesovija i Gabi Novak, praćene glazbenom sastavom pod vodstvom Ante Gele, ovoga će ljeta svoje ponajbolje pjesme i nezaboravne evergreene izvesti pred publikom u zadarskom Arsenalu 18.07. s početkom u 21:00 h.

Projekt Dive ujedinjuje tri iznimne hrvatske glazbenice koje su ostavile neizbrisiv trag, ne samo na hrvatskoj, nego i na regionalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni. 

Tereza Kesovija, Gabi Novak i Radojka Šverko svojim kontinuiranim profesionalnim radom u glazbi i kulturi doista jesu konstante u životima naše generacije.

Povezuje ih ljubav prema glazbi, šarolikost opusa i iznimno međusobno poštovanje, što je već preko 15.000 ljudi koji su uživali u njihovim dosadašnjim zajedničkim koncertima itekako moglo osjetiti.

Ulaznice za koncerte Diva su od 14. lipnja u prodaji preko sustava Eventim.
Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 110,00 kn, a na dan koncerta 130,00 kn.