Finalnu večer 53. splitskog festivala uz Ivana Zaka, Zlatka Pejakovića i mnogih drugih, očekivano su izborili i Danijela Martinović i Mladen Grdović. Vrckava Splićanka svojim hitom "Capuccino" zarazila je publiku, a plesnom koreografijom, u kojoj joj je glavni rekvizit bio štap, ali i odjećom podsjetila je na sličan nastup kakav je svojedobno izvodila Madonna. Mladen Grdović je ostao svoj i nastupio s pjesmom "Tu se nosi bila boja", s kojom je i u drugoj polufinalnoj večeri osvojio prvo mjesto prema glasovima publike.

- Ne treba bježati od osnovne ideje ovog festivala, a to je da se promovira mediteranska glazba, kaže Grdović i dodaje da je više od 25 puta pjevao na Prokurativama, ali da se svakom nastupu jednako veseli.

- Kada sam imao sedam godina i krenuo u glazbenu školu, maštao sam da ću poput Miše i Arsena stati na pozornicu Splitskog festivala, kaže Mladen.

- Već sam previše puta dobivao nagrade da bih svaku slavio, a i na uvjetnoj sam kazni. Ne smijem raditi nepodopštine! Dane u Splitu kratim u hotelskoj sobi, smije se Zadranin.