Nakon niza najavljenih svjetski popularnih izvođača stiglo je vrijeme i za neke od domaćih i regionalnih izvođača koje ćete imati prilike vidjeti i slušati na ovogodišnjem INmusic festivalu. Prvi najavljeni izvođači su Jonathan iz Rijeke. Njihova popularnost raste iz dana u dan. Nakon odličnog albuma prvijenca "Bliss" i koncerata kojima su se predstavili publici diljem zemlje, ali i van nje, stigao je red da nastupe i na velikom INmusic festivalu.

Uz njih, novo ime koje je najavljeno iz tabora ovog festivala su i mlade nade beogradske scene - Repetitor, koje smo imali prilike čuti uživo na prošlogdišnjem Zadru snova. Riječ je o suvremenom garažnom rock/post-punk triju i bez sumnje jednom od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova na ovim prostorima.

Već poznati u krugovima klupske rock scene, ali i festivalskoj publici, svojim energetskim koncertnim nastupima Repetitor konstantno širi svoju fanovsku bazu. Mogu se pohvaliti brojnim koncertima diljem Europe, ali i nastupima na velikim glazbenim festivalima u regiji. Ove godine Repetitor će u sklopu jubilarnog INmusic festivala zasvirati i na zagrebačkom Jarunu!

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u dirty old SHOP-u u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.