Približava se 2. Romantična noć u najromantičnijoj destinaciji Europe - Ninu, koja će se s raznolikim programom održati u povijesnoj jezgri Nina 20. kolovoza s početkom u 20,30 sati.

Nin JE dobitnik službenog logotipa Najromantičnije destinacije Europe (European best romantic Destinations). Posjetitelje i turiste ovom prilikom očekuju zanimljivi romantični doživljaji, te se pozivaju da: kupovinom ruže kod naše vile (kostimirana prodavačica ruža) iznenade svoju voljenu osobu i osvoje nagradu jer svaka ruža je dobitna, ostave svoje uspomene i impresije na zidu uspomena (memory wall-u) kod Donjih gradskih vrata. 

Osigurana će biti romantična mjesta - tzv. klupe ljubilice i kissing pointi koji će svakako privući parove koje pozivamo da se uslikaju i pošalju svoje slike, a najbolje će fotografije biti nagrađene romantičnom večerom na pješčanoj plaži. Turiste će na ulicama pozdravljati povijesni likovi koji će izranjati iz bogate ninske povijesti. Na Višeslavovom trgu zaplešite na koncertu, a u 22 sata predviđen je vatromet.

Otvorite svoje srce i zajedno ostavimo trag generacijama koje slijede jer netko je rekao: "Ljudi se mijenjaju ali uspomene zauvijek ostaju".