Približava se 3. Romantična noć u najromantičnijoj destinaciji Europe - Ninu, koja će se s raznolikim programom održati u povijesnoj jezgri Nina 19. kolovoza 2017., s početkom u 20:30 sati u organizaciji Turističke zajednice Grada Nina.

Možda ste u Ninu već doživjeli najljepše trenutke vašeg života, zašto to ne bi ponovili, a ukoliko još niste vrijeme je da iskusite magičnost kraljevskog grada Nina.

Dođite na romantičnu noć - tu vas čekaju romantični doživljaji za pamćenje. Otkrijte zašto Nin nosi službene oznake: EDEN - Europska destinacija izvrsnosti i European Best romantic destinations. Budite dio priče romantične noći za pamćenje u Ninu - prvoj prijestolnici Hrvata.

Na zidu uspomena podijelite vaše najljepše životne trenutke: fotografije, crteže, poruke... Poljubite voljenu osobu na označenim mjestima za "kiss point", zaplešite na koncertu romantike, uhvatite mjesto na romantičnoj "klupi ljubilici" ispod neba osvijetljenog spektakularnim vatrometom. Potražite povijesne likove ninske povijesti na starogradskim ulicama i fotografirajte se. Kupite ružu kod čarobnih vila i osvojite vrijedne nagrade i još puno toga.

Nadahnuti ljepotom prirode, dugovječnim gradom koji traje, neiscrpnom romantikom, možda upravo u Ninu odlučite ovjekovječiti važan trenutak u vašem životu.

Protekle godine na festival romantike jedan Nino je odabranicu svog srca zaprosio na prekrasan, romantičan i nezaboravan način, na Kraljičinoj plaži u Ninu uz prekrasan zalazak sunca. Ove je godine uoči festivala Romantične noći Martina izrekla sudbonosno da svom odabraniku Marku.

Otvorite svoje srce i zajedno ostavimo trag generacijama koje slijede jer netko je rekao: "Ljudi se mijenjaju ali uspomene zauvijek ostaju".