Suvremeni način života nam ne dozvoljava da dovoljno pažnje posvetimo zdravom načinu ishrane. Ako vas muče problemi kao što su umor, razdražljivost, nadutost, opstipacija, preosjetljivost na hranu, borite se sa viškom tjelesne težine, navratite na radionicu i savjetovanje CINAZ-u „Zdravo i slasno bez glutena"!

- Zadovoljstvo nam je pozvati u goste Helenu Jakoliš, savjetnicu zdrave prehrane u Farmaciji i autoricu knjige „Zdravo i slasno bez glutena" koja će vas informirati i savjetovati o bezglutenskoj prehrani i predstaviti nam svoju poznatu kuharicu. Uz informiranje imat ćemo prilike isprobati ukusne slastice bez glutena, jaja, mliječnih proizvoda i šećera te upoznati nutritivne vrijednosti namirnica. Također ćemo naučiti kako pripremiti delicije koje će vas ostaviti bez daha te saznati što možete promijeniti u svojim navikama za poboljšanje zdravlja, kažu u udruzi.

Druženje će se održati u srijedu 29. 11.2017. u 18 sati u prostoriji Udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača), a za sudjelovanje je potrebno potvrditi dolazak na email: [email protected] ili na 095 8560454.