Turistička zajednica grada Nina i ove se godine pobrinula da stvorite nezaboravne uspomene u najromantičnijoj destinaciji Europe - Ninu, u subotu 18. kolovoza s početkom u 20 sati.

Ako još niste pronašli svoju srodnu dušu, ne brinite se. Na Romantičnoj noći imat ćete priliku kupiti narukvicu sa brojem i na susretu parova potražiti osobu sa jednakim brojem kao i vašim. Tko zna možda će ova večer biti upravo ona na kojoj ćete upoznati osobu s kojom ćete odlučiti provesti ostatak života, okušajte sreću na romantičnoj tomboli i uživajte u raskošnom vatrometu.

Nin je poznat kao najstariji hrvatski kraljevski grad, ali njegova povijest seže u još davnija vremena pa će likovi iz povijesti izroniti u Romantičnoj noći.

Dođite u Nin na Festival romantike - Romantičnu noć i provozajte se ninskim drvenim brodom, slikajte se ispod ljuboluka, pronađite označena kiss point mjesta, upišite vaše uspomene i misli na memory wall, uživajte u živoj glazbi na više mjesta u gradu, a kad se umorite sjedite na jednu od naših klupa ljubilica, kupite ružu kod Rimljanke, te otkrijte još mnogo toga što kriju ulice ovog romantičnog povijesnog grada.