Nakon što smo jučer najavili besplatnu radionicu TPR metode učenja stranih jezika kod djece, iz Plesne udruge Nimeta najavljuju još jednu - Dancehall radionicu koja će se održati u nedjelju, 12. svibnja od 16 do 18 sati.

Dancehall nije samo ples, vrsta muzike, već jedna cijela kultura porijeklom iz Jamajke. Ogroman dio te kulture su upravo plesači. Oslobađajuć ples, specifičnog groovea prvenstveno je krenuo iz želje za širenjem pozitivne i party energije. Dan danas u dancehallu ima preko 500 koraka te sada možemo i posebno se koncentrirati na muške i na ženske korake, te na oldschool, middle school i new school korake. Različitost, sloboda, energičnost, senzualnost, karakter i zabava opisuju dancehall kao ples, muziku i kulturu.

Opis radionice: Ko žene, sve smo senzualne, no sve još nismo ušle u polje istraživanja te iste senzualnosti. Ova radionica biti će samo za žene gdje ćemo se igrati s tehnikama female dancehalla otvarajući našu ženstvenost. Vježbe kroz prostor, izolacije i dancehall female koraci biti će nam vodilja kroz cijelu radionicu. 

Voditeljica radionice je Andrea Komušar, a Plesna udruga Nimeta organizator je projekta u sklopu kojeg, uz potporu Grada Zadra i Zadarske županije, organizira niz besplatnih radionica.

Info i prijave moguće su na 091 604 28 49 (Mirjam) ili [email protected]