Sjajna i mlada hrvatska glazbena zvijezda Domenica Žuvela živi svoj najljepši san. U srijedu joj je objavljen debitantski CD, pa joj je sunce zasjalo ne samo nad glavom, već i oko srca. Na prvom albumu „Ćiribu ćiriba" nalaze se sve pjesme koje je kao singlice predstavljala posljednje dvije i pol godine, ali i neke nove pjesme poput naslovne „Ćiribu ćiriba" koju ćemo čuti advenstkom koncertu u Zadru. Bit će to premijera pjesme i albuma, pa se današnji koncert očekuje s velikim nestrpljenjem. 

- Prvi put ću novu pjesmu izvesti baš u Zadru, pa me zanima kako će publika reagirati. Kako sam posljednjih dana bila u pripremama za CD, nisam uspjela vidjeti kakve su reakcije fanova na tu pjesmu. No „Ćiribu ćiriba" se tek nekoliko dana može čuti, pa će Zadar biti prava premijera, kaže Domenica koja ne krije uzbuđenje i osjećaj sreće zbog prvog objavljenog albuma. 

Čekanje se u svakom slučaju isplatilo.

- Istina, bila sam strašno uzbuđena, jer je riječ o prvom CD-u. Kada sam ga uzela u ruke, zaista sam bila presretna. Obuzeo me osjećaj sreće, jer znam koliko sam radila da dođem do CD-a na kojemu su svi moji singlovi te dvije nove pjesme, opisuje Domenica kako je doživjela pravi početak svoje diskografske karijere. 

Iako je CD tek od srijede u prodaji, na raznim internetskim platformama album se već mogao preuzeti, pa se njezin inbox brzo napunio porukama.

- Ljudi se javljaju porukama i podrškom, ali tek kroz nekih mjesec dana steći ću pravi uvid i dobiti malo bolje povratne informacije. Pravu promociju album će prije svega imati na koncertima. Uz Zadar i Zadarsku županiju me vežu lijepe uspomene, a sada prvi put dolazim na adventsku manifestaciju. Nadam se kako će nam opet biti lijepo, poziva Domenica svoje brojne zadarske fanove na novi koncert i predstavljanje albuma čije će krštenje biti na najljepšem mogućem mjestu - adventskoj pozornici večeras od 19 sati.