U otežanim koncertnim okolnostima Tomislav Bralić i klapa Intrade uspjeli su održati nekoliko nastupa. Uz poštivanje mjera koje su na snazi zbog epidemije COVID-19 ljetos su nastupili u Opatiji, Biogradu, Zadru i Vodicama, a u Splitu nastupaju 28. 8. na tvrđavi Gripe.

S ponosom najavljuju koncert koji će se 4. rujna održati u Šibenku na Tvrđavi sv. Mihovila s početkom u 21 sat. Stoljetno izdanje protkano bogatom poviješću i pričom izvrsna je kulisa za koncert na otvorenom.

- Veselim se našem prvom nastupu na Tvrđavi Sv. Mihovila. Klapa Intrade i Šibenik se poznaju u dušu. Na festivalu Šibenskih šansona smo nastupili 12 puta i slobodno mogu reći da smo tamo ka i doma, kaže Tomislav Bralić.

Klapa se raduje koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila jer je to jedan od rijetkih povijesnih prostora na kojem do sada nije nastupila pa će tako u rujnu napokon ispuniti svoju veliku želju. Tomislav Bralić i Intrade imaju snažnu poveznicu sa Šibenikom jer su upravo na Dalmatinskoj šansoni premijerno izvedene mnoge pjesme koje su obilježile karijeru klape: "Zora bila", "Dalmacijo lipa", "Karta jubavi", "Ane moja", "Kuća kraj ferala". Za Šibenski festival uvijek su birane prave dalmatinske šansone, pravi glazbeni biseri, od kojih neke, pored velikih hitova koje klapa stalno objavljuje, nisu dobile zasluženu poziciju u eteru. Na repertoaru će se stoga zasigurno naći "Zora bila", "Ne mogu te prestat jubit", "Croatio, iz duše te ljubim", "Bilo je i vrime", "Zalutali pogled" i brojne druge nezaobilazne pjesme.