Klapa Intrade prije godinu i više dana punila je najveće koncertne dvorane, Arenu u Puli, čak i stadione. Pandemija koronavirusa otkazala je mnoge već dogovorene nastupe, a kako nije izgledno da će se veća okupljanja odobravati tijekom ove zime, zakazali su donedavno nezamisliv koncert - u bibinjskom restoranu Stari most. Nije Olimpija, ali vremena su takva da se za renome koncertnog prostora ne pita.

I kad su gosti već rezervirali stolove a oprema se pripremila za put - šok. Županijski stožer zabranio je nastup predviđen za večeras, smatrajući da nije u skladu s protuepidemijskim mjerama.

- Dragi naši, unatoč našoj želji i trudu da se opustimo i uživamo uz Klapu Intrade, makar pod maskama, iako smo ispoštovali sve propisane mjere, moramo vas obavijestiti da je nastup otkazan. Zahvaljujemo na velikom interesu!! Vaši pozivi i popunjene rezervacije u rekordnom roku dali su nam dodatni vjetar u leđa, ali što je - tu je! Važno je napomenuti da naša vrata ostaju otvorena za sve naše drage goste, kao i do sada. Prostora ima, poštujemo propisanu distancu - ako itko ima prostora, imamo mi! Ostaje nam nada i vjera da ćemo se što prije vratiti normalnom životu, jer "novo normalno" nije normalno, objavili su na stranici Starog mosta.