Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18h na 057 Radiju koja donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

SUPER INTELIGENCIJA (Superinteligence)
Redatelj : Ben Falcone
Glumci : Melissa McCarthy, Bobby Cannavale, James Corden
Žanr : akcija, komedija
Trajanje : 106 min

IZA ZATVORENIH VRATA (Songbird)
Redatelj : Adam Mason
Glumci : K. J. Alpa, Sofia Carson, Craig Robinson
Žanr : triler
Trajanje : 85 min


Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Pokajnik - 908
2. Tajne Koje Čuvamo - 803
3. Kućni Ljubimci Na Tajnom Zadatku - 721
4. Vještice Roalda Dahla - 599
5. Ubojita Zamjena Tijela - 551

Kratke vijesti :

1. Je li Disney + upravo postao streaming servis s najboljim ekskluzivama zbog Marvela i Star Warsa?

2. Miljenik Interneta Nicolas Cage u novoj dokumentarnoj Netflixovoj seriji s hrpom psovki. Serija se zove History od Swear Words. Premijera je zakazana za 5. siječnja.

3. Dark je kompleksna serija koja je stekla veliku popularnost među fanovima nadnaravnog, a sada se sve više i više priča o danskoj seriji Equinox. Radi se o ženi po imenu Astrid čija je sestra nestala bez traga 1999. godine zajedno s dvadesetak srednjoškolaca. Serija je bazirana na podcastu koji je bio najslusaniji u Danskoj. Equinox dolazi na Netflix 30. prosinca.

4. Chris Pine ozbiljno želi titulu kralja geekova - nakon Star Treka, uloge Stevea Trevora u Wonder Woman filmovima, Pine će glumiti glavnu ulogu u Dungeons and Dragon filmu. Za scenarij i režiju su zaduženi Jonathan Goldstein i John Francis Daley. Oni su se proslavili simpatičnom crnom komedijom Game Night.


Filmska TERAPIJA, četvrtkom od 18h na Radiju 057!