U utorak je u Zaton Holiday Resortu otvoreno je novo golf vježbalište (Golf Range) u kojemu će moći uživati svi posjetitelji resorta. Spomenuti sadržaj namijenjen je svima, od početnika koji tek trebaju svladati vještinu igre do iskusnijih golfera koji i na godišnjem odmoru žele usavršavati svoje udarce.

Samo golf vježbalište sastoji se od više dijelova, uz mogućnost vježbanja svih vrsta udaraca koje se i inače izvode na full-size terenima: putting green, chipping green, sand bunker, kavez za vježbanje dugih udaraca. Na raspolaganju je i simulator koji prikazuje udaljenost koju biste postigli dugim udarcem. Svi korisnici terena na raspolaganju će imati profesionalnu opremu kao i dva educirana golf animatora.

Izgradnja golf vježbališta, nastavak je uspješne priče o razvoja golf ponude u Zaton Holiday Resortu gdje već postoje tri mini golf terena. O kvaliteti istih svjedoči i činjenica kako je Zaton Holiday Resort 2017. godine bio domaćin Svjetskog prvenstva u mini golfu kao i World Adventure Golf Masters turnira.

Iz Zaton Holiday Resorta poručuju kako nastavak razvoja ponude za golfere slijedi već iduće sezone projektom izgradnje pitch & putt terena što će Zaton Holiday Resort izdvojiti kao prvi turistički objekt s ovakvom ponudom u Republici Hrvatskoj.