Nakon prošlogodišnjeg uspjeha prvog Zadar Street Food Festivala, koji se održava na jednoj od najljepših lokacija u Zadru, neposredno uz beach bar Bamboo na Puntamici, najavljeno je drugo izdanje u jesenskom ruhu koje će se održavati od 24. rujna do 3. listopada.

Unatoč epidemiološkim prilikama, Zadrani kao i gosti koji će se u tom razdoblju naći u Zadarskoj županiji, imaju priliku doživjeti jedinstveno gastronomsko iskustvo te okusiti jednostavna, ali vrhunska jela koja će pripremati zadarski ugostitelji.

Svoje sudjelovanje su potvrdili poznati restorani: Burgers & more, Maguro restaurant & sushi bar, Hedonist, Salsa rossa, Bamboo, Picnic, OX meet and Eat, Zadar wine festival i Delimaris fish & chips.

Festival će biti otvoren radnim danima od 16 do 23 sata, a subotom i nedjeljom od 11 do 23 sata. Posjetitelji će moći uživati u nastupima domaćih DJ-eva koji će se pobrinuti za vrhunsku atmosferu.

Važnost Zadar Street Food Festivala u obogaćivanju turističke ponude i ove su godine prepoznale Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Grada Zadra.

U realizaciji ove lijepe gastro priče pomažu i sponzori: Coca-Cola, Staropramen, Santa, Metro i BA-COM.

Više o Zadar Street Food Festivalu - Autumn Edition pronađite na: 

www.zadarfoodfestival.com
https://www.facebook.com/zadarstreetfoodfestival
https://www.instagram.com/zadar_street_food_festival/