Restoran Manestra, poznat po svojoj domaćoj kuhinji i ugodnom ambijentu, predstavio je novu kulinarsku zvijezdu – chefa Maria Palčića, koji donosi svježinu i inovaciju u njihovu kuhinju.
Chef Mario Palčić, s bogatim iskustvom stečenim u prestižnim restoranima i na luksuznim jahtama, unosi talijanski šarm u novu priču restorana. Njegova strast prema kreiranju jedinstvenih okusa reflektira se u svakom jelu, a novi meni odražava njegovu kreativnost i predanost vrhunskim namirnicama.
Restoran je nedavno predstavio potpuno obnovljen meni, koji uključuje inovativna signature jela, kao i prepoznatljive specijalitete u moderniziranom izdanju. Istovremeno, cijene su prilagođene kako bi uživanje u vrhunskoj gastronomiji bilo pristupačno za sve goste.
Posebno se ističu dnevni meniji, koji se mijenjaju svakog dana i sastoje se od tri slijeda. Gostima su na raspolaganju dvije različite opcije dnevnog menija koje će dan unaprijed biti dostupne i na društvenim mrežama restorana. Ovaj koncept omogućava gostima da uživaju u raznolikim, svježim jelima po vrlo povoljnim cijenama.
Restoran Manestra poziva sve ljubitelje dobre hrane da isprobaju nove specijalitete koje je osmislio chef Mario Palčić i otkriju kako spoj tradicionalne kuhinje i suvremenih kulinarskih tehnika stvara jedinstveno gastronomsko iskustvo.