Kada muka natjera na kreativnost, rodi se novi dizajn, alternativni trojac iz Zadra koji prije svega povezuje glazbeni ukus, zatim kreativnost, marljivost i hrabrost.

 

Filip i Davor bivši su kolege. Prije godinu dana ostali su bez posla u tvrtki u kojoj su izučili zanat. Umjesto da se prijave na burzu rada, uzeli su stvar u svoje ruke i prijavili obrt. Neobična izrada tapeciranog namještaja postala je njihov biznis.

 

Zamišljeno je tako da netko nacrta rukom dimenzije, dođe kod nas, ima 1000 uzoraka, odabere i mi mu napravimo npr. kauč, pogodimo ga u pola milimetra, objasnio je voditelj prodaje Filip Pedišić.

 

Davor i Filip su bubnjari, jedan punker drugi deadmetalac. Burnih noći u kojima dolaze do ideja, ne manjka. Dizajn je njihovih mašta djelo, a najponosniji su na dvosjed na paletama koji se pokazao najvećim hitom.

 

Kada Filip dogovori, Davor izradi kostur, Marlis Lukin, vješta krojačica, baca se na posao - kroji, reže, šije, spaja i razdvaja, i tako već godinu dana s ova dva bubnjara. Marlis kaže da je njihova suradnja savršena. Ona je baš kao Davor i Filip, prije godinu dana ostala bez posla i igra slučaja ili prst sudbine odveo ju je do njih dvojice. Od tada su u sretnoj poslovnoj zajednici u kojoj se o svemu dogovaraju.

 

Zadarski trojac jede sendviče, vozi polovne automobile, ali uspješno zatvara poslovnu godinu i ide u nove pobjede. S vintage, klasičnim i dječjim linijama te u suradnji s mladim dizajnerima i arhitektima planiraju osvojiti Lijepu Našu.