#DigitalnaKarijera powered by bonbon, niz konferencija koje organizira medijski brend posvećen digitalnoj ekonomiji, Netokracija, dovodi inspirativne predavače u Zadar u srijedu, 24. svibnja.

Kroz niz predavanja i panel pod nazivom "Konkretno, što ti treba za digitalnu karijeru?" iskusni će predavači studentima i mladima otkriti kako svoju karijeru razviti u digitalnoj ekonomiji koja će do 2020. godine činiti više od 25% svjetske ekonomije.

Konferencije u sklopu inicijative #DigitalnaKarijera powered by bonbon namijenjene su studentima i mladima koji možda nisu studirali tehničke smjerove, ali se žele pronaći u digitalnom sektoru koji danas prožima sve industrije. Bilo da su pravnici, ekonomisti, jezičari ili psiholozi, #DigitalnaKarijera im nudi konkretne primjere otkuda krenuti.

ZADARSKI KOMIČAR O SVOJIM DIGITALNIM POČECIMA

U Zadru će nam poznati komičar Ivan Šarić otkriti kako je svoju karijeru razvio upravo zahvaljujući digitalnim kanalima, dok će osnivač agencije za digitalno učenje EWYSE, Mario Buljan, na svom primjeru otkriti kako koristiti digitalno učenje za razvoj karijere.

Održat će se rasprava pod nazivom "Konkretno, što ti treba za digitalnu karijeru?" gdje ćemo na opušten način pričati o relevantnim potrebnim digitalnim vještinama i alatima koji su mladima nužni da naprave svoj digitalni zaokret. Konferencija se održava u srijedu od 17 do 20 sati na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Ulaz je slobodan!

Nakon Zadra, nacionalna inicijativa za promociju karijere u digitalnoj ekonomiji dolazi i u Split. U gradu pod Marijanom će pak svoj digitalni put opisati, među ostalim, poznati autor knjiga o agilnom razvoju proizvoda Roko Roić, glavna urednica Netokracije Slovenije i vlasnica ljubljanske digitalne agencije, Ana Eterović,te prvi voditelj digitalne službe za korisnike bonbona, Nikola Matasović.

Osim generalnog pokrovitelja, bonbona, #DigitalnaKarijera podržavaju NOA, svjetski priznate domene za digitalnu karijeru .ME, inovacijski partneri Novathon #withPBZ,Megatrend poslovna rješenja,Falkensteiner Hotels & Residences, CARNet i edukacijski partneri SmartNinja Hrvatska.

Više informacija o događajima koji slijede potražite na digitalnakarijera.me kao i na Facebook događajima za #DK Zadar te #DK Split.