Udruženje obrtnika Zadar u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Zadar, organizira prezentaciju paketa mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a, na kojoj će biti prezentirani uvjeti i načini korištenja sredstava za provođenje mjera u 2020. godini.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 27. veljače od 12 do 14 sati u prostorijama COIN coworkinga, na adresi Zadar, Put Murvice 16/II kat. 

Na prezentaciji će polaznici imati prilike aktivno sudjelovati i postavljati konkretna pitanja, stoga ne propustite priliku iz prve ruke saznati informacije o novom paketu mjera HZZ-a za 2020. godinu, koji obuhvaća slijedeće mjere: potpore za zapošljavanje, mjere za stjecanje prvog radnog iskustva, osposobljavanje na radnom mjestu, potpore za usavršavanje, stalni sezonac i potpore za samozapošljavanje, ističu iz Udruženja obrtnika.

Predavači su Elena Jurić, rukovoditeljica Odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja HZZ Područnog ureda Zadar te Ivo Sutlović, stručni savjetnik za samozapošljavanje.

Zainteresirane se mole da potvrde svoj dolazak do ponedjeljka, 24. veljače na kontakte Udruženja: [email protected] ili tel. 023/213-379, 213-678.