Na adresi Bleiburških žrtava 15, iznad rotora kod trgovine Interspar, jučer je uz nazočnost poslovnih partnera i kupaca svečano otvoren Centar boja Velekem. Velekem d.d. je tvrtka dugogodišnje tradicije u veleprodaji boja za unutarnje i vanjske prostorije, lakova, žbuka, hidroizolacija, silikonskih kitova, ljepila te ostalog materijala za završne radove u građevinarstvu, a nakon 45 godina prisustva na tržištu okreće novu stranicu u poslovanju.

Zadar je prvi grad u kojemu je Velekem krenuo s rebrandingom i novim konceptom poslovanja. Osim toga, direktor tvrtke je Zadranin Zdravko Šarić, a i za novi logo zaslužna je zadarska dizajnerica, odnosno Pašmanka iz Neviđana, Magdalena Smoljan.

- Zadar je moj grad i red je da u njemu bude prva ovakva trgovina, mogu reći najekskluzivnija u Republici Hrvatskoj. Ovo je 15. trgovina u sustavu Velekema, uz još osam trgovina koje imamo u centrima u većim gradovima. Htjeli smo napraviti iskorak u kvaliteti i razini koju držimo te ćemo na ovaj način dalje rebrandirati sve trgovine. One će biti velikog formata i na puno većoj razini nego do sada, rekao je Šarić prilikom otvaranja.

Velekem je jednako orijentiran prema poslovnim partnerima u veleprodaji, kao i onima koji žele samostalno nešto napraviti u svome domu: prvi je izbor za profesionalce, kuću ili stan. Po povoljnim cijenama na 271 metar četvorni prostora nude se proizvodi svih značajnijih domaćih i svjetskih proizvođača: Chromos Svjetlost, Hempel, Henkel, Ceresit, Pattex, Fragmat, Max alati, Bosch, Sika, Lechner, Loba, VMD, Mastici Vottero, Stig... Nije riječ samo o bojama i lakovima, nego i o različitom alatu, opremi, zaštitnoj odjeći, ljepljivim trakama.... Svemu na što možete pomisliti kada razmišljate o bojanju i uređenju.

- Velekem ima 890 kupaca u veleprodaji, ali je i lider u prodaji malim potrošačima, pogotovo u prodaji profesionalnih i premium brandova. Imamo 122 djelatnika, veliki promet i želja nam je i dalje rasti na tržištu. Ovaj Centar sigurno će u tome pomoći, ističe Šarić.

Radno vrijeme Centra boja Velekem na adresi Bleiburških žrtava 15 je od 7 do 20 sati radnim danom te subotom od 7 do 13.