Najbolja scenska glazba (Mate Matišić), najbolji dramski tekst (Ana Prolić), najbolje umjetničko ostvarenje mladog glumca (Dominik Karakašić), nagrada "Nevenka Filipović" za najbolje ostvarenje u lutkarskoj predstavi ili predstavi za djecu i mlade ansamblu predstave (Juraj Aras, Sanja Grgina, Dominik Karakašić, Tamara Šoletić, Irena Bausović Tomljanović, Anđela Ćurković Petković) samo su neke od nagrada koje je osvojila predstava "Nikomu pravo"! 

A kao kruna rada svakako je Nagrada hrvatskog glumišta 2018. godine za lutkarsku predstavu ili predstavu za djecu i mlade.

Ovu odličnu predstavu ovoga tjedna igra se u srijedu, 12. svibnja u 18 sati, te u subotu i nedjelju (15. i 16. svibnja) u 11 sati!

Nastalo prema motivima narodne priče, Nikomu pravo govori o želji da se udovolji okolini, pa i „cijelome svijetu", kako bi se zadobila tuđa naklonost, potvrda o ispravnosti, te stvorio osjećaj prihvaćenosti, pri čemu dolazi do potiskivanja i odbacivanja vlastitih želja i stavova, a u konačnici i same osobnosti.

U vremenu u kojemu smo sa svih strana napadnuti agresivnim „odredbama"- kako treba izgledati, kako se ponašati, kako treba misliti, kako provoditi vrijeme, koju vrstu jogurta treba piti - a koje nastojimo ispuniti kako bi se - po tuđim mjerilima - ostvarili, bili uspješni i sretni, ukalupljeni, uklopljeni i potapšani po ramenu, valja se podsjetiti do koje mjere poništavamo sami sebe. Jer, kako god okrenuli, nekomu neće biti pravo.