Udruga "Stihovi i Note" raspisala je javni natječaj za prijavu skladbi na jubilarni 10. Festival duhovne glazbe "Svjetlost dolazi", koji će biti otvoren do 25. veljače 2022. godine.

Skladbe slati isključivo na e-mail adresu udruge: [email protected]

Uvjeti natječaja:

- Nove autorske, neobjavljene skladbe ili objavljene, ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju

- Tekst kršćanskog sadržaja

- Trajanje skladbi do 3:50 min.

Prijava mora sadržavati:

- Tekst pjesme u Word formatu

- Navedeni autor teksta, glazbe i aranžmana

- Kratka biografija izvođača i kontakt podaci (mob. e-mail, adresa)

- Info skladbe, tj. ogledna demo snimka koja ne treba biti studijski obrađena, ali glazbeno što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka ukoliko već postoji u mp3 formatu s rezolucijom od najmanje 256 kbps).

Prijave koje ne ispunjavaju gore navedene uvjete neće biti razmatrane od strane organizatora. Autori jamče za originalnost skladbi.

Rezultati natječaja bit će javno objavljeni u četvrtak, 3. ožujka 2022..

Izabrani izvođači festivala i osobno će se obavijestiti. Gotov Mix - studijske snimke (mastere), raspisane akorde u Sibeliusu ili note po taktovima izvođači moraju dostaviti najkasnije do 5. svibnja 2022.

U pojedinom izvođačkom sastavu istovremeno na pozornici može biti najviše pet do sedam članova, ovisno o epidemiološkoj situaciji te u dogovoru s organizatorom.

Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba. Izvođači nastupaju uz pratnju festivalskog benda pod ravnanjem Saše Miočića. Festival je natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrada za najbolji tekst, glazbu, aranžman, nagrada stručnog žirija i nagrada publike.

Sve dodatne informacije mogu se zatražiti na kontakt broj: 099 405 9329 ili na email udruge [email protected]

Izvršni ravnatelj festivala je Vesna Benić, umjetnički ravnatelj Saša Miočić, a organizacijski odbor čini Udruga „Stihovi i Note".