U danima najveće slave riječki pjevač i najveći romantičar na hrvatskoj estradi, 49-godišnji Sandi Cenov, izazivao je - malo je reći! - paniku kod pripadnica ljepšeg spola. Djelatnice Porezne uprave u vrijeme dok još nije bilo fiskalizacije padale bi u nesvijest na spomen njegova imena, a sâm Cenov znao se pohvaliti: „Imao sam svaku djevojku koju sam htio".
Buran mladenački život zavodnika i osvajača ženskih srca te ljubitelja skupocjenih automobila okončan je prvim brakom s nekadašnjom misicom Brankom Bebić. Kombinacija glazbeno-estradnog „otrova za žene" i najljepše Hrvatice potrajala je do drugog braka, sa sadašnjom suprugom Ilinom s kojom ima dvoje djece - kćerku Zaru i sina Mikulu. Upravo se s djecom spremao na kupanje kada mu je zazvonio mobitel ...

„Jako se veselim virskom koncertu. Posljednji put je bilo sjajno, bio sam oduševljen reakcijom publike! Nastupao sam za Valentinovo i bilo je puno zaljubljenih i onih koji su se tek zaljubili. Neka tako bude i u subotu" - kaže nam Sandi obećavajući ludi provod na virskoj rivi s njegovim najvećim hitovima s deset dosadašnjih studijskih albuma. Posljednji „To je to" snimljen je prije četiri godine, a veliki povratak na glazbenu scenu najavljuje vjerojatnim hitom sezone - pjesmom „Anđeo i vrag".

„Anđeo i vrag u potpunosti je moja autorska pjesma. Nije riječ o romantičnoj baladi, već veseloj i zabavnoj pjesmi koja je idealna za ljeto i tulume, pa je jedva čekam predstaviti publici", poručuje Sandi. Iako „Anđeo i vrag" nije pjesma ljubavne tematike, koje su uobičajene za riječkog glazbenog šarmera - to ne znači kako nova pjesma nije osobna ili intimna.

„Svi u sebi imamo borbu između dobrog i lošeg, odnosno nešto anđeosko i vražje u sebi. I ona govori o meni", objašnjava Sandi autobiografske elemente u novoj pjesmi, kao i svim drugima koje je pisao i pjevao. Drugim riječima, priznaje kako je bio - vražji.

„Istina, vodio sam vražji, hollywoodski život, ali zato stojim iza svakog napisanog teksta jer je proživljen i istinit", dodaje. Osim nove pjesme Sandi će se svojim brojnim fanovima predstaviti s novim lookom te tetovažama kojima ne zna broj. „Uh, ima ih zaista puno. Moj tattoo majstor kaže - cijela lijeva i desna ruka", još kaže najavljujući pompozni dolazak na Vir sa svojim ljubimcem - moćnim Harley-Davidsonom. Subota, virska riva od 22 sata. Najveći šarmer hrvatske estrade Sandi Cenov. Samo na Viru!