Svjetski mjuzikl "Mamma Mia" zagrebačkog kazališta Komedija, još od premijernog izvođenja, prije manje od godinu dana diljem Hrvatske oduševljava mnogobrojnu publiku. Skoro 20 000 ljudi čeka svoj red da kupe ulaznicu i pogledaju predstavu. Večeras s početkom u 20 sati u sklopu Jadranske turneje mjuzikl "Mamma Mia" dolazi razveseliti i zadarsku publiku u dvorani Krešimira Ćosića.

Ovaj hvaljeni mjuzikl, zaista je hvaljen s razlogom jer kombinacijom zanimljivo obrađene teme, izvrsnih glumaca, odličnih songova i savršeno uvježbanog orkestra postaje pravi glazbeni praznik i predstava koju treba pogledati. Publika diljem Hrvatske i svijeta obožava ovaj mjuzikl jer pršti pozitivnom energijom i bezvremenskim pjesmama kultne grupe ABBA.

Ervin Baučić, glumac iz predstave na press konferenciji istaknuo je kako je sretan i ponosan što je dio ovog ansambla. "Bez obzira koliko puta ju odigrali i u kojem gradu publika je uvijek oduševljena. Pjevaju i plešu s nama što se stvarno u našem kazalištu ne viđa često. Nevjerojatno je kako se svaka pjesma fantastično uklopila u radnju. O kolegama mogu reći samo najbolje. Renata Sabljak, po meni, najbolja pjevačica u Hrvatskoj, nosi odlično predstavu i predivno je vidjeti kakvu energiju unosi u ulogu i drži cijeli ansambl.", kazao je Ervin. Osim Ervina predstavu igra i impresivan broj kazališnih i estradnih imena: Renata Sabljak, Mila Elegović, Nina Kaić Madić, Elena Brumini, Dražen Bratulić, Ronald Žlabur i Luka Nižetić.

Direktor marketinga Miljenko Puljić Zadrane poziva na predstavu, obećavajući potpuno drugačiji mjuzikl "Ovo je jedna optimistična predstava, a takvih je malo. Nakon što je pogledate, izaći će te iz kazališta s osmjehom na licima pa čak će te htjeti i za vrijeme gledanja predstave, zaplesati, a dosta često nam se i dogodi da publika ustane i zapleše. Nakon što predstava završi, pomislit će te kako predstava nije trajala predugo, niti prekratko, baš taman koliko vam je odgovaralo", istaknuo je.

I za kraj svakako treba spomenuti kako će organizatori turneje promovirati i humanitarnu udrugu Europa Donna Hrvatska, koja je dio Europske koalicije protiv raka dojke.

Oni koji ulaznice za predstavu nisu kupili u pretprodaji, danas je sve do početka predstave otvorena blagajna u SC Višnjik, a ulaznice se prodaju po sljedećim cijenama: parter 1 (numerirano) 150 kn, parter 2 (numerirano) 120 kn, teleskop desno i lijevo (slobodno sjedenje) 120 kn, teleskop sredina VIP (numerirano) 200 kn i tribine (slobodno sjedenje) 100 kn.