Nakon što je razgalila zagrebačku publiku na koncertu u prepunom klubu Boogaloo, Zorica Kondža nastavlja svoj koncertni show La Diva na istoimenoj turneji. Legenda hrvatske glazbene scene, dalmatinska diva jedinstvenog glasa u Biograd dolazi 20. 7. s početkom u 21 h predstaviti svoj zabavno-glazbeni koncertni show, pojačan splitskim slavujima, klapom Cambi i neizostavnim gostom iznenađenja.

Uz vječite hitove Zorice Kondže i klape Cambi na predivnom koncertnom prostoru bazena Ilirija u Biogradu opjevat će se i sva lipota kulturno-povijesne-glazbene dalmatinske baštine.

Ovaj spoj jedinstvenih moćnih glasova, vječitih hitova, zabavno rasplesane i pozitivne atmosfere pun je pogodak za sve ljubitelje zabavne i klapske glazbe, što je pokazao i prošlogodišnji koncert klape Cambi i Zorice Kondže na zagrebačkoj Šalati.

Sve to s pravom nagovještava rijetko viđeni spektakl koji nas očekuje 20.07. s početkom u 21 h na predivnom bazenu Ilirija u Biogradu na moru.

Ulaznice po cijeni od 90 kn u pretprodaji, na dan koncerta 130kn i VIP 170 kn kupite na webu i svim prodajnim mjestima Ticketshop.