Krav Maga Zadar idući tjedan (10. rujna 2018.) počinje sa svojim redovitim treninzima i upisom novih članova. Treninzi se u rujnu održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20,00 do 21,15 sati u dvorani KM Zadar (Domovinskog rata 7) i svi zainteresirani mogu se javiti putem maila [email protected] ili izravno doći u dvoranu na probni trening.

Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja. To je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada.

Krav Maga je nastala u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta. Metodu je razvio Imi Lichtenfeld, a nastavio razvijati i modificirati Eyal Yanilov. Krav Magu upotrebljavaju vojne snage, policijski odredi i tajne službe (CIA i FBI) iz cijeloga svijeta.
Krav Maga je laka za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instinktivno, te se praktično može upotrijebiti u stresnim uvjetima. Namijenjena je svakomu, nevezano uz dob ili spol, a zasnovana je na prirodnome ljudskom pokretu. Savršeno se uklapa u užurbani stil svakodnevice jer polaznika u kratkome roku može dovesti do određenog cilja.

Grupe su: mješovite, za žene i grupe za djecu i tinejdžere. Krav Maga Zadar od ove godine ima i dvije grupe za djecu od 6 do 10 godina, i od 10-15 godina. Treninzi za djecu počinju 11. rujna 2018. godine utorkom i četvrtkom od 20 sati.

Safe & Fit program za žene sadrži idealan omjer Krav Maga tehnika samoobrane i kondicijskih elemenata. Obuhvaća sve Krav Maga tehnike samoobrane primjenjive u realnim situacijama počevši od tehnika bitnih ženama. Kondicijski dio treninga obogaćen je radom s rekvizitima te vježbama s težinom vlastitog tijela. Vježbanjem žene stječu fizičku snagu i kondiciju što je potrebno za samoobranu ali i za svakodnevni život.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na brojeve 0916198328 (Mile), 098429863 (Samir), 0995300478 (Saša), 0992170936 (Vlatka).