U utorak, 5. ožujka, s početkom u 20 sati u HNK Zadar bit će održana show predstava Renea Bitorajca i Igora Mešina pod nazivom "Idemo uživo".

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se zaslužio si. Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili 5 sezona Super talenta i 5 sezona showa TLZP, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama. Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo, odlučili su okruniti fantastičnim kazališnim projektom.

Predstava "Idemo uživo" je, zapravo, svojevrsni nastavak onog što su Rene i Mešin već desetak godina radili zajedno i kroz "Supertalent", i kroz "Tvoje lice zvuči poznato", i kroz neke zajedničke serije. Ovo je neki nastavak kojim sada s televizije silaze u kazalište, ali u nekom čudnom formatu, čini se pomalo kao da ostaju opet na televiziji. Dakle, to nije neka klasična predstava. To je jedna, kako je zovemu, "hibrid-show-predstava", kroz koju će pokazati neke strane glumačko-voditeljskog posla i kako su se njih dvojica snašla u tome te kako ih, s druge strane, vide ljudi.

Ulaznice u sustavu Eventim, Croatia tickets te na blagajni HNK.