Savez mažoretkinja i pom pom timova Hrvatske, uz pokroviteljstvo Grada Zadra i Turističke zajednice grada Zadra, organizira I. INTERNATIONAL TROPHY SUNNY SIDE, Međunarodni Festival mažoret sporta i twirlinga koji će se održati 1. i 2. lipnja 2019.

U subotu, 1. lipnja u 10,30 sati na Trgu Petra Zoranića okupit će se dio timova sudionika i prodefilirati  Širokom ulicom do crkve Sv. Donata gdje će svaki tim izvesti nekoliko revijalnih točaka. 

U nedjelju, 2. lipnja u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku sudjelovat će u programu 16 timova iz Hrvatske, Poljske, Slovenije i Mađarske s 450 sudionika i 154 natjecateljske koreografije.

Timovi će se natjecati u četiri dobne kategorije: djeca/kadeti/juniori/seniori, u kategorijama solo, duo-trio, mini formacija i grupa, s različitim rekvizitima: štap, pom pon, zastave, mace, a uz promjenu brojnih atraktivnih kostima u svakoj kategoriji.

Ulazak na ovaj događaj u Dvorani Krešimira Ćosića u nedjelju, 2. lipnja je slobodan.

Zadar će i 2022. godine biti odredište brojnih mažoret timova, a pored Trophy SUNNY SIDE. U dogovoru s Gradom Zadrom Savez će biti organizator MWF - V. svjetskoga prvenstva u mažoret sportu koje će okupiti oko četiri tisuće natjecatelja s pet kontinenata.