Na Veliki Četvrtak tijekom dana župnik fra Božo Mandarić prošao je automobilom kroz Prović, Vukšić, Bulić i Lišane s Presvetim Oltarskim Sakramentom i blagoslovio cijelu župu. Bilo je zaista lijepo vidjeti kako su vjernici na koljenima u molitvi uz cestu dočekali Presveti oltarski sakrament.

U crkvi sv. Kate u Vukšiću na Veliki Četvrtak održan je tradicionalni obred pranja nogu dvanaestorici vjernika iz Vukšića, Lišana, Bulića, Provića i Ostrovice. Svećenici kao sljedbenici Krista peru noge dvanaestorici, kao što je prema vjerovanju Isus oprao noge apostolima. Veliki tjedan počeo je Cvjetnicom ili Nedjeljom muke Gospodnje. Vazmenim trodnevljem, slavi se i obnavlja ustanovljenje euharistije i svećeničkog reda. Veliki Četvrtak je u prvom redu dan Isusa Krista, prvi iz njegova svetoga i slavnog trodnevlja, kršćanski spomendan Isusove Posljednje večere.  Starodrevni župni običaj bio je da djeca i mladići na Veliki Četvrtak naprave drvene čegrtaljke kojim bi se "škrgučalo" na Veliki četvrtak, Veliki petak i Veliku subotu, dane kada bi zvona zamuknula. Drvena čegrtaljka bi tada proizvodila bi zvuk koji bi podsjećao škripanje Isusovih zubi u njegovoj muci. Taj predivni starodrevni običaj nažalost je ukinut 1970. godine.  

Zbog zaštite od koronavirusa ove godine po prvi put misa nije održana u Vukšiću. Misa je održana u crkvi sv. Nikole Tavelića u Lišanima praćenjem prijenosa uživo preko Facebook stranice župe bez nazočnosti vjernika.