Jedan od najtalentiranijih mladih zadarskih košarkaša Mario Fantina svoj sportski put nastavlja u SAD-u, gdje će dobiti priliku igrati i studirati na Sveučilištu iz Arkansasa.

- Snovi se ostvaruju! Dobio sam punu stipendiju za pohađanje Arkansas State University. Oni se inače natječu u prvoj diviziji sveučilišne košarke i to je stvarno velika stvar dobit priliku zaigrati i studirati kod njih. Uzbuđen sam i jedva čekam doći tamo i nastaviti raditi još više na sebi i svojoj igri. Ovu priliku mislim iskoristiti za dodatni rad na sebi, usavršavanje svoje igre i bit ću apsolutno spreman za još veće stvari. Uz sve to, školovat ću se za fizioterapeuta što mi je oduvijek velika želja, poručio je Fantina.

Mario Fantina u ovoj je godini bio priključen seniorskoj momčadi, te je u utakmici protiv Dubrave Furnir koju je vodio Franko Sterle dobio priliku pokazati što zna. Zbog grčevite borbe za opstanak u nastavku prvenstva na njega se više nije računalo, te je on iz razvojne momčadi Pet bunara prešao u KK Bosco, gdje je igrao do prekida sezone.