Domaći electro bendovi i DJ-evi okupljeni u Forticu u subotu udružuju svoje snage s Lounge & Bar Ledanom te Perivoj kraljice Jelene Madijevke pretvaraju u festivalsku pozornicu. Program Fortica summer [email protected] počinje od 19 sati warm up nastupom Sandra Slamara pa setom Davora Valčića, koji će Vas u svom stilu zagrijati i rasplesati prije premijernog nastupa benda pocket palma oko 23 sata.

Nakon koncerta (live act-a) suorganizator Josip Milković aka LIQUID preuzima mjesto iza gramofona sa svojim zaraznim tech/minimal zvukom koji tjera na ples i teško da mu se može oduprijeti. Za sam kraj nastupaju festivalski rezidenti Groove Masters i Mate Kokić, koji će glazbenom selekcijom plesnu atmosferu dovesti do točke vrelišta.

pocket palma je hrvatski synthpop duo koji su u Zagrebu 2012. godine stvorili Anja Papa i Luka Vidović. Do 2019. godine bili su poznati pod imenom Side Project. Glazbenu scenu su odlučili pokoriti nostalgičnim synth melodijama i tekstovima na materinjem jeziku. pocket palma svojim instrumentalnim dionicama vraćaju u osamdesete, a tekstovima u njima poznatiju prošlost - doba CD-a i preklopnih mobitela, školskih plesova i slomljenih srca.