Nakon što se protiv Šibenke igralo pred praznim tribinama, na najvećem derbiju hrvatske košarke Zadar - Cibona, koji se igra u petak u 18 sati, gledatelji će se moći vratiti na tribine! Naime, klub je po preporukama Stožera za civilnu zaštitu i Hrvatskog košarkaškog saveza zadovoljio sve uvjete da na utakmici protiv Cibone bude dozvoljen dolazak navijača, a ulaz će biti moguć samo za one koji su imali godišnju ulaznicu za sezonu 2019/2020.

Zbog trenutne pandemije gledatelji će se morati pridržavati određenih mjera. Pri ulazu u dvoranu navijači će morati pokazati svoju osobnu iskaznicu i ostaviti kontakt broj. Također, svakom će se navijaču mjeriti tjelesna temperatura. Navijači koji su imali godišnju ulaznicu prošle sezone, a trenutno je fizički nemaju, mogu doći na utakmicu uz osobnu iskaznicu na ime čija je bila ulaznica, što će se uspoređivati s popisom svih godišnjih pretplatnika. Svi koji će dolaziti, a imaju ulaznicu koja je na ime tvrtke (sponzorske godišnje ulaznice) moraju uz predočenje osobne iskaznice ostaviti svoje podatke (ime, prezime i kontakt broj).

U dvorani će navijači morati sjediti na svakom četvrtom sjedalu što će biti dodatno označeno. VIP, obiteljski VIP i press tribine bit će zatvorene, dok će prsten i tribina biti otvorene uz slobodno sjedenje. Svaka osoba koja bude prisutna mora imati masku na licu tijekom cijele utakmice. U dvorani će biti dostupno sredstvo za dezinfekciju. Dva ulaza će biti otvorena (B i D) od 16:30h. Zbog cijelog ovog procesa mole se svi da dođu ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu.
- Molimo sve da se pridržavaju mjera kako bi i na ostalim utakmicama mogli nastaviti igrati s našim vjernim navijačima na tribinama. pozivaju iz kluba.