KK Zadar u petak sutra u 18 sati dočekuje Goricu u utakmici 14. kola HT Premijer lige. Momčad Veljka Mršića će tražiti nastavak pozitivnog niza nakon pobjede protiv Cibone i FMP-a. Gorica je u prošlom kolu rutinski svladala Zabok i trenutno ima 8 pobjeda uz 2 poraza ove sezone. Među pobjedama je i ona protiv Zadra, kada su na svom terenu slavili pogotkom Karla Uljarevića sa zvukom sirene.

- Za nas je najvažnije da uđemo u utakmicu fokusirani. Ako budemo fokusirani i budemo igrali našu igru, mislim da možemo napraviti dobar rezultat. Nakon ovako dugog puta znamo kakva smo ekipa, što moramo napraviti da budemo bolji i da pobjeđujemo, najavio je utakmicu Kodi Justice.

- Normalno da je sve drugačije nakon ove dvije pobjede. Drago mi je zbog ekipe jer odlično treniraju i zaslužili su ove dvije pobjede protiv dva abaligaša. Protiv Gorice nas čeka jedna zanimljiva utakmica, jer igra jako dobro. Oni zabijaju puno koševa,  jedni su od najboljih u ligi u tom segmentu. Pobijedili su nas u prvom krugu šutom u zadnjoj sekundi ali mislim da smo naučili našu lekciju. Tu utakmicu smo trebali prelomiti puno ranije. Sad znamo što trebamo napraviti, moramo igrati obranu na visokom nivou kao što smo igrali protiv Cibone, Igokee i FMP-a. Protiv Igokee obrana je bila jako dobra, dok u napadu nismo imali svoj dan. S jednim pravim pristupom od početka utakmice nećemo imati problema. Umorni malo jesmo ali smo spremni za još jednu dobru utakmicu kako bi ostali u ovom pozitivnom ritmu, rekao je pomoćni trener Ivan Perinčić.