Zadar, 9. veljače 2021. - Možda puno toga i je stalo, ali nema okolnosti koje mogu zaustaviti ljubav. Svi znamo da, kada se ljudi vole, vrlo kreativno rješavaju brojne prepreke. Ovoga puta, Supernova Zadar nagrađuje kreativna rješenja za spojeve koja su smislili naši zaljubljeni parovi.

Posljednjih godinu dana možda nismo mogli na planirana romantična putovanja, vjenčanja, večere ili izlaske, ali sigurni smo da ste bili kreativni i smislili načine kako se družiti s voljenom osobom i da će i ovo Valentinovo biti jednako romantično, bez obzira na sve. Vašu kreativnost odlučili smo nagraditi pa vas pozivamo da se prijavite na naš Facebook nagradni natječaj u kojemu želimo da nam opišete kako ste organizirali svoja druženja ili što ste smislili za romantični spoj s obzirom na trenutne okolnosti koje zaljubljenima možda i ne idu na ruku. Prijaviti se možete do 14.2., a 15.2. odabiremo najkreativnije prijave koje će svojim autorima donijeti neku od super nagrada; Lisca komplet crvenog donjeg rublja, L`OCCITANE poklon-bon 300 kn ili AMAS ogrlicu.

I ovaj dan zaljubljenih provedite u romantičnom ozračju jer ljubav zaista ne poznaje granice - kada su one tu, samo je potrebno malo kreativnosti koja vam ovoga puta može donijeti i odlične nagrade. Na natječaj se prijavite na našoj Facebook stranici, a pravila natječaja potražite na našoj web stranici.

Sretno svima!