Iz gradske uprave objavili novu privremenu regulaciju prometa koja će na područjima mjesnih odbora Bokanjac i Novi Bokanjac trajati sve do kraja godine, odnosno 31. prosinca.

Razlog su radovi na fekalnoj i oborinskoj kanalizacijskoj mreži, kojeg u sklopu kapitalnog projekta aglomeracije na tom području izvodi Strabag.

Nova regulacija obuhvaća sljedeće dionice: Ulica Mila Cipre - Brig, Ulica Davorina Bazjanca - Cilj, Poljana Jaroslava Šidaka, Poljana Jurja Dragišića, Poljana Dragutina Gorjanovića-Krambergera, Ulica Franje baruna Trenka (dio od A. Hallera do D. Bazjanca, dio od Poljane J. Dragišića do Željka Markovića)

- Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu regulaciju. Zahvaljujemo na razumijevanju, poručuju iz gradske uprave putem svoje službene stranice.

No, sudionici bi imali više razumijevanja da ih se o tijeku radova obavještava izravno putem medija, a ne kroz kategoriju koju tek rijetki uoče. Tako se jedna građanka putem Facebook stranice Trn u oku požalila kako se informacije o velikom zahvatu dobivaju samo od radnika na licu mjesta.