Svi ljubitelji rocka, hard rocka, grungea i classic rocka ovu subotu doći će na svoje. U Poljicima se danas održava open - air koncert posvećen toj vrsti glazbe nastaloj u SAD-u krajem 40-ih godina prošlog stoljeća. Poljičane, žitelje Općine Vrsi ali i sve posjetitelje očekuju tri benda, zanimljivih i u duhu rock glazbe maštovitih imena: Spectrum, Utvare i Dirty Harry. A kako je rock stigao u Poljica?

- Smatram da je nedostatak ovakvog tipa koncerta u našem kraju dovoljan razlog, uz činjenicu da veliki broj žitelja naše Općine preferira ovakav stil glazbe i eventa, kratko u pauzama od priprema govori organizator koncerta, Luka Klečina i napominje kako očekuju dobar odaziv, obzirom da se praktički ništa nije događalo preko godinu dana.

- Naša očekivanja su u skladu sa bogatim repertoarom kojeg smo s bendovima pripremili no glavni dio atmosfere spada na publiku i njihovu brojku. Nadamo se što boljem odazivu i što boljem ugođaju, ističe Klečina.

Događaj se organizira na boćarskom igralištu u Poljicima, a već pripremljen stage sugerira kako nas u Poljicima uistinu očekuje rock spektakl. Organizatori također napominju kako su spremni na poštivanje svih epidemioloških mjera i kako vjeruju da će i posjetitelji koncerta biti odgovorni. Ako ste željni zabave, volite rock glazbu, ne preostaje vam ništa drugo nego sutra u 21 sat pravac Poljica. Rock Poljica.