U četvrtak je odigrano odlično polufinale malonogometnog turnira "Vukšić kup 2021".

U polufinalu su ostale četiri najbolje ekipe i gledatelji su zaista bili oduševljeni odličnim utakmicama i potezima malonogometnih velemajstora. Ekipa Caffe bar Ivanac iz Selina bila je žestoko "nabrijana" u namjeri da skine malonogometni skalp prošlogodišnjem pobjedniku turnira Biloj Vlaci, ali su pregorili u prevelikoj želji za pobjedom. Caffe bar Ivanac krenuo je odlično i preko Nina Jurjevića povo 1:0. Nastalo je veliko slavlje igrača caffe bar Ivanca nakon ranog vodstva, no ekipa iz Selina u nastavku je sjajno igrala i stvarala šanse. Bila Vlaka se nije dala smesti nakon brzog vodstva protivnika, već je mudro, smireno i maestralno taktički odigrala drugo poluvrijeme. u drugom poluvremenu odigrali su svoju poznatu igru s kratkim pasovima i iz uigranih akcija pogađala mrežu protivnika. Ekipa iz Selina predvođena najboljim mladim hrvatskim reprezentativcem Josipom Jurlinom, pokušala je žestokim presingom poravnati rezultat, ali nisu uspjeli u svojoj namjeri. Bila Vlaka je pobijedila 3:1 i zasluženo, po drugi put, igra finale u Vukšiću. 

Prošlogodišnji finalist turnira u Vukšiću Josip fasade West Ham Ražine i Drage također su odigrali veliku utakmicu. S obje strane redale su se sjajne prilike i potezi malonogometnih majstora. Svakoj ekipi pripalo je po jedno poluvrijeme. West Ham bio je bolji u prvom, a Drage u drugom poluvremenu. West Ham je brzo poveo 1:0 i nametnuo svoj žestoki ritam igre i brzo proigravanje i takvom igrom zbunio odličnu ekipu Drage. Drage sjajno uzvraćaju i preko Stipe Horvata poravnavaju na 1:1. U drugom poluvremenu gledatelji su vidjeli pravu malonogometnu poslasticu. Iz brze i uigrane kontre West Ham je poveo 2:1. Do kraja utakmice Drage su ubacile u petu brzinu, stvarale šanse, ali lopta nije htjela u gol, pa je ekipa Josip fasade West Ham Ražine uspjela sačuvati pobjedu 2:1. Nakon zadnjeg sučevog zvižduka ekipa Josip fasade West Ham Ražine slavila je veliku pobjedu i prolazak u veliko finale turnira u Vukšiću. 

U subotu, 17. lipnja gledat ćemo reprizu prošlogodišnjeg finala Bila Vlaka - Josip fasade West Hama Ražine na kojoj ćemo vidjeti hoće li Bila Vlaka uzeti duplu krunu ili će se Josip fasade West Ham Ražine osvetiti za prošlogodišnji poraz u finalu.

20.30 h Utakmica za 3. mjesto: Caffe bar Ivanac Seline - Drage

21:30 h Revijalna utakmica mlađih pionira: Croatia Stankovci-Velebit

22:30 h Veliko finale: Josip fasade West Ham Ražine - Bila Vlaka

Polufinale

JOSIP FASADE WEST HAM RAŽINE - DRAGE 2:1

JOSIP FASADE WEST HAM RAŽINE: Mutić, Čizmić, Celić, Radić, Perić , Tešija , Troskot, Jamičić, Copić 1, Sekulić 1, Gotovac
Voditelj ekipe : Ivan Crljen

DRAGE: Stojanov, Kardum, R. Stojanov, P. Colić, Kuman, Horvat 1, Čačić , Remšak , Erlić, Fantov, Š. Colić-Škuca, Nakić
Voditelj ekipe: Andrija Kazija

BILA VLAKA - CAFFE BAR IVANAC SELINE 3:1

BILA VLAKA: Perica, Buljan, Lisica, Jurić , Marčić, Tokić, Šarić 1, Roguljić 2, Barać, Mandurić, Bradarić
Voditelj ekipe : Frane Pleić

CAFFE BAR IVANAC SELINE: Šarić, Sušić, Jurlina, J. Kresović, Juričić, Jukić, Šimurina, Lipotica, Jurjević 1, Ban, Vučković , L. Kresović
Voditelj ekipe : Luka Jukić