Đani Maršan, velikan zadarske i hrvatske glazbene scene i klapa Munita predstavljaju glazbeni spot za novu pjesmu jednostavnog naziva - „Pisma".

Autor glazbe i stihova je sam Đani Maršan, a u vokalnoj suradnji sa klapom Munita snimio je svojevrsnu posvetu dalmatinskoj pismi i svom dugogodišnjem autorskom radu. Tako se u tekstu mogu pronaći poznati motivi iz pjesama ovog zadarskog umjetnika. Autor nadahnutog glazbenog aranžmana je Aleksandar Valenčić iz Rijeke.

Ova je pjesma prva koju je Maršan snimio zajedno sa klapom Munita, i kao takva predstavlja dosadašnji vrhunac njihove višegodišnje koncertne suradnje. Naime, već nekoliko godina Đani Maršan i klapa Munita zajedno nastupaju na domaćim pozornicama, na tragu Đanijevih uspješnih suradnji sa legendarnom klapom Šibenik.

„Pismu" su zajednički izveli i na ovogodišnjem festivalu „Večeri dalmatinske šansone" u Šibeniku, a tom je prilikom Đani Maršan dobio i nagradu za poseban umjetnički doprinos festivalu.

Autori i redatelji glazbenog spota su Davor Strenja i Damir Matešić, koji su za snimanje odabrali atraktivne zadarske lokacije - rivu, Morske orgulje i Pozdrav suncu, Kolovare, šetnicu na Karmi, Bokanjac, a posebne zahvale idu konobi „Pietro" i restoranu „Kornat".